Gefrituurde asperges met eiersaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak een beslag van 180 gr bloem, wat zout, 2 dl bier en 1 dl water. Laat het beslag 30 minuten staan en maak intussen een saus door 4 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel opgeslagen slagroom (zonder suiker), wat citroensap, 1 fijngeprakt hardgekookt ei en wat zout en peper te mengen. Roer er eventueel nog wat kervel door. Dompel de goed drooggedepte asperges (uit een pot) in het beslag en frituur ze met een paar tegelijk 2-3 minuten in frituurvet van 180?C. Serveer ze met de saus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 594x

Jouw laatst bekeken recepten