Gefrituurde courgettebloemen met geitenkaas vullin

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak het beslag. Doe het bloem en zout in een komen maak hier een kuiltje in. Meng het warme water met olijfolie en giet in het kuiltje. Klop er een glad beslag van en laat dit een uur staan. Maak de vulling door mozzarella en geitenkaas samen met de gehakte rucola, wat olijfolie extra vergine en wat zout en peper goed te mengen.Vul de bloemen met de kaasmengsel en doe de bloemblaadjes een beetje dicht. Maak het beslag af door de eiwitten te kloppen en aan het beslag toe tevoegen. Haal de bloemen door het beslag en frituur dit in olijfolie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 430x