Gegratineerd rijstbrood

Ingrediënten


Bereidingswijze

Uien fijnsnipperen. Paprika wassen. Halveren, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden. In pan boter verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken. Knoflook erboven uitpersen. Paprika 2 min. meebakken. Rijst toevoegen. Al roerende 3 min. bakken. Toevoegen: bouillontablet, Italiaanse keukenkruiden, peper en 6 dl. warm water. Aan de kook brengen. Af en toe roeren. Met deksel op pan in 20 min. zachtjes gaar koken. Laten afkoelen. In kopje peterselie fijnknippen. In kommetje eieren loskloppen. Door rijst ei en peterselie mengen. Stuk aluminiumfolie van 30x40 cm. invetten. Rijst op folie scheppen. Tot stevig brood vormen. Folie eromheen vouwen. In kom kwark en kaas door elkaar roeren.Oven voorverwarmen op 200 C. Rijstbrood in folie met sluitkant naar boven in braadslede leggen. In midden van oven rijstbrood 20 min. bakken. Folie openvouwen. Over rijstbrood kwarkmengsel verdelen. In nog 20 min. goudbruin laten kleuren. Rijstbrood 5 min. laten rusten. Folie verwijderen. Rijstbrood op schaal leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 397x

Jouw laatst bekeken recepten