Gegratineerde venkel met mozzarella

Ingrediënten


Bereidingswijze

Venkel wassen. Stronk en steeltjes verwijderen. Mooi venkelgroen achterhouden. Venkel in lengte in 6 stukken snijden. In pan met weinig water en zout, venkel in 15 min. koken. Afgieten. Ovenschotel invetten. Venkel erin leggen. In kom ei met koffieroom loskloppen. Van kaas korstjes verwijderen. Boven ei fijnraspen. Peper erdoor roeren.Oven voorverwarmen op 200 C. Ei-kaasmengsel nogmaals roeren. Over venkel schenken. Besprenkelen met olie. In midden van oven venkel in 20 min. goudbruin laten kleuren. Mozzarella in dunne plakjes snijden. Over venkel verdelen. Peterselie erboven fijnknippen. In midden van oven mozzarella in 5 min. iets laten smelten. Garneren met achtergehouden venkelgroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha