gemengde groenten in kokosmelksaus(sayur lodeh)

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. maak de groenten schoon en snijd ze in reepjes 2. pel de sjalotjes en de knoflook 3. maak de lombok schoon en snijd hem fijn 4. maak een pasta van sjalot, knoflook en lombok met trasi, de kemirinootjes en de suiker in een cobek 5. rasp de kokos en trek hieruit met 3 kopjes water de santen 6. verhit de olie in een wajan en fruit de kruidenpasta erin aan 7. voeg de daun salam, de schijfjes laos, de gesneden groenten, de petehbonen, de santen en zout naar smaak toe 8. laat ze circa 5 minuten op laag vuur gaar worden

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 699x