Gepofte aardappel met bacon

Ingrediënten

  • 1 grote
  • kruimige aardappel
  • 2 plakjes bacon
  • 1 el. gesnipperde ui
  • 1 el. tomatenblokjes
  • 1 theel. tomatenpuree
  • 1 mespuntje Italiaanse keukenkruiden

Bereidingswijze

Leg de ingeprikte aardappel zonder folie in een magnetronschaal en laat deze 5 min. op 800 watt garen. Gaar 5 min. na. Bak 2 plakjes bacon in een droge koekenpan krokant. Gebruik eventueel de magnetron: 1 min., onafgedekt op 800 watt. Fruit 1 el. gesnipperde ui. Voeg 1 el. tomatenblokjes, 1 theel. tomatenpuree, 1 mespuntje Italiaanse keukenkruiden zoals oregano en basilicum en 1 plakje bacon, in reepjes gesneden, toe en maak er een saus van. Snijd de gepofte aardappel in en haal er iets van het aardappelkruim uit. Vul de gepofte aardappel ermee. Leg het andere plakje bacon erop en garneer met basilicum of peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 783x

Jouw laatst bekeken recepten