Gepofte tomaat.

Ingrediënten


Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 175 graden. -Pel de knoflook en snij in 12 plakjes.-Snij de onderkant van de tomaten eraf zodat ze recht kunnen blijven staan -Maak met een sche^p mes een inkeping in de bovenkant van de tomaten en steek een takje rozemarijn en een takje tijm erin. -Snij 3 kleine sneetjes in de zijkant van de tomaten en steek de knoflookplakjes er schuin omhoog in(laat ze voor de helft eruit steken!). -Plaats de tomaten in een ovenschaal. -Besprenkel ze met de honing,balsamico-azijn,peper en zout en een straaltje olijfolie. -Bak de tomaten ongeveer 15 minuten in de oven totdat de rozemarijn en knoflook krokant zijn en de tomaat zacht is geworden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha