Geroosterde maiskolven met citroenboter

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verkruimel de palmsuiker. Neem het schutblad en de draden van de maiskolven, wrijf ze in met de palmsuiker en 50 gram roomboter en leg ze op de bakplaat. Rooster de maiskolven ca. 30 minuten in de oven en kere ze regelmatig. Meng de rest van de roomboter met het citroenzout, de fijngesneden rode peper, het limoensap en de munt. Schep de citroenboter op een stukje huishoudfolie en vorm hiervan met behulp van het folieeen mooie dunne rol. Leg de citroenboter ca. 1 uur opstijven in de diepvries. Snij de boter in dikke plakken. Serveer de maiskolven met een dikke plak citroenboter.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha