Gevulde aardappelen met bacon, champignons en kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pof de aardappelen 1 uur en een kwartier in een op 220 graden voorverwarmde oven. Bak de bacon en lente-uien 2 minuten in de olie. Voeg de champignons toe en bak tot het teveel aan vocht is verdampt. Roer de melk, de mosterd, de helft van de geraspte kaas en zout en peper naar smaak door de zachte kaas. Laat de aardappelen iets afkoelen, snijd er een kapje af lepel het kruim er uit ,laat een wand van een halve cm over beschadig de schil niet. Prak het kruim en meng het door het kaasmengsel. Vul daarmee de uitgeholde aardappelen, strooi de rest van de kaas erover en bak nog eens 10 minuten in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha