gratin van zoete aardappel

Ingrediënten


Bereidingswijze

- schil de zoete aardappelen en snij deze in plakjes - hak met de keukenmachine de kokos met de cashewnoten fijn - rooster in een droge koekenpan de sesamzaad - laat het potje maiskorrels goed uitlekken. - snij de ananasschijven in blokjes - verwarm de oven voor op 180 graden- verdeel de plakjes zoete aardappel over de ovenschaal. - hussel door de aardappel het geroosterde sesamzaad, zodat het goed verspreid is. - verdeel hier de maiskorrels over. - klop het ei los met de creme fraiche en breng op smaak met een scheutje tery jaki saus en spice route kruidenmix. - verdeel dit over de zoete aardappel - Verdeel hier de gehakte kokosnoot met cashewnoot over. - verdeel een laagje hutenkase er over. Strooi naar smaak nog een beetje spice route kruidenmix er over. - verdeel helemaal bovenop de ananasstukjes - Plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven, laat het in ongeveer 40 minuten gaar worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha