Groene kool met ham, appel en roomkaas uit de wok

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij de groene kool in hele fijne reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snij de ham in blokjes. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij deze ook in blokjes.Verhit de olie in de wok. Bak hierin de ui en de knoflook glazig. Voeg de appelblokjes en de ham toe en bak deze ook even mee. Doe de groene kool erbij. Alles op hoog vuur ? 4 minuten bakken. Voeg 1 klein kopje water, de verkruimelde bouillontablet en het karwijzaad toe. Goed roeren. Deksel op de pan en laat de kool ? 10 minuten zachtjes sudderen. Roer de losgeroerde verse roomkaas toe en maak de kool op smaak met peper, zout en paprikapoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha