Hamur Icinde Sebze

Ingrediënten


Bereidingswijze

Wortelen, bloemkoolroosjes en broccoliroosjes in kleine stukjes snijden. Het water in een pan verhitten. Het laurierblad, de kruidnagels, de peperkorrels en de jeneverbessen toevoegen en 5 - 6 minuten zachtjes laten koken. Vervolgens de groenten in het kruidenwater doen en op een matig vuur 10 minuten blancheren. De groenten uit de pan halen en op een doek leggen om uit te lekken. De bloem in een kom zeven en met zout en nootmuskaat een geurig aroma geven.De melk en de eierdooiers toevoegen en tot een mooi, glad beslag roeren. De eiwitten zeer stijf kloppen en door het beslag scheppen. De olie in een frituurpan verhitten, de stukjes groente door het beslag halen en in het pruttelende vet goudgeel bakken. Uit de pan halen, goed laten uitlekken en serveren.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1095x

Jouw laatst bekeken recepten