Italiaanse salade met gegrilde zoete ui

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Pel de zoete uien en snij iedere ui in 8 partjes (laat hierbij de aanzet heel). Borstel de champignons schoon. Verhit een grillpan. Bestrijk de pan met wat olie en gril de ui met de hele champignons op een matig vuur in ca. 10 minuten gaar en rondom mooi bruin. 2. Keer hierbij de groenten regelmatig om. Snij intussen de zongedroogde tomaten in reepjes. 3. Klop een dressing van de 2 eetlepels olijfolie, citroensap en honing en breng op smaak met zout en peper. 4. Verdeel de spinazie met zongedroogde tomaat over 2 borden. Sprenkel er de dressing over. Schep de gegrilde ui met champignons nog warm over de salade en serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha