Judias verdes con jamon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes. Kook de sperziebonen 5 minuten in een bodem water met de witte wijnazijn. Laat de sperziebonen uitlekken, spoel ze direct af met koud water en dep ze droog met keukenpapier. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de sperziebonen 5 minuten, tot ze bruin beginnen te worden. Voeg het gesnipperde uitje, de geperste knoflookteentjes en de in reepjes gesneden ham toe, zet het vuur iets lager en laat alles nog 2 minuten bakken. Dek de pan af en smoor de sperziebonen 10 minuten op een zeer laag vuur, tot ze beetgaar zijn. Breng het gerecht op smaak met zout en peper en dien direct op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 702x

Jouw laatst bekeken recepten