Kalkoenfilet in romige perzik - mosterdsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Wrijf de kalkoen met een mengsel van zout,peper,kerrie,gemberwortel,nootmuskaat in.In een grote braadpan de boter en de olie verhitten , kalkoen snel bruin bakken, even laten sudderen.Doe er wat water bij als de saus te donker wordt.Haal de kalkoen uit de pan en doe ze in alufolie om ze warm te houden.Haal op een beetje jus na het vocht uit de pan.Blus de pan met 1 1/2 deciliter heet water,voeg de sherry toe.Laten koken tot er nog maar 1 deciliter vocht meer is.Schenk het door een zeef in een kleiner pannetje en doe de room erbij ,alles aan de kook brengen,blijven roeren tot er een gebonden saus is.Eventueel zout en peper toevoegen.Roer de mosterd erdoor en schep dan de perzikstukken erin.Laat het goed warm worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 613x