Kerriesateetjes met een koude ananasmuntsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het vlees in 24 stukjes, meng ze met de olie, het citroensap en ? eetl. Kerriepoeder. Laat ze 30 minuten marineren (als ze niet direct worden bereid: in de koelkast, anders erbuiten.) 2. Snijd de ananas in zeer kleine stukjes en meng ze met de mayonaise, zure room, de rest van het kerriepoeder, de munt en de gembersiroop. 3. Verwarm de grill voor op de hoogste stand (of steek de barbecue aan) 4. Rijg het vlees aan 8 satestokjes en rooster ze onder de grill of aan de barbecue rondom bruin en gaar (ca. 8 minuten) 5. Bestrooi de sate eventueel met wat zout. Serveer de sate met de ananasmuntsaus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 809x