kipfilet in een jasje van ham

Ingrediënten


Bereidingswijze

het vlees even afspoelen onder de koude kraan en droogdeppen.de olie in een pan verhitten en de filets daarin rondom knapperig bruin bakken.het vlees uit de pan nemen,op smaak brengen met rozemarijn,zout en paprikapoeder en om elke filet 2 plakjes ham wikkelen.de knoflook en ui schoonmaken en snipperen.bleekseldeij en wortels schoonmaken,de courgettes wassen en alles in dunne reepjes snijden.de tomatenpuree en de witte wijn goed door elkaar roeren.de olie in een pan verhitten en de ui hierin glazig bakken.knoflook en groenten toevoegen en even bakken.het wijnmengsel erbij gieten en op smaak brengen met zout en paprikapoeder.de filets op de groente leggen en met het deksel op de pan op een matig vuur 15min.smoren.de filets op voorverwarmde borden leggen en warm houden.de citroenschil en peterselie door de groente mengen,de groente naast de filets scheppen en direct serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 477x

Jouw laatst bekeken recepten