KIPPENVLEUGELS IN MISOSAUS

Ingrediënten


Bereidingswijze

Hak iedere kippenvleugel in 3 stukjes en marineer deze 30 minuten in het gembersap, 3 el van de sherry, de maizena en een mespuntje ve-tsin.Voeg dan de miso toe, roer alles goed door elkaar en laat de kip nog 30 minuten marineren.Kook de stukjes kippenvleugel enkele minuten in kokend water en laat ze uitlekken.Verhit de olie in een wok of koekenpan en fruit hierin de gember, sjalotjes en knoflook 1 minuut.Voeg de paprika, schoongemaakt en in stukjes gesneden, de rode peper en de stukjes kip toe en bak het geheel onder voortdurend omscheppen 1 minuut.Voeg de rest van de sherry, de bouillon, lichte sojasaus, peper, suiker en sesamolie toe.Leg een deksel op de pan en laat het gerecht 8 minuten zachtjes koken.Roer vervolgens de reepjes lente-ui door het gerecht en serveer het daarna onmiddellijk.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 810x

Jouw laatst bekeken recepten