Kipsate - Sa-Tde Gai

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het kippenvlees in repen en vervolgens in blokjes. Druk de gemberwortel en de teentjes knoflook zo plat mogelijk met een zwaar mes. meng er met de rest van de ingredienten een marinade van. Laat het kippenvlees hierin minstens 2 uur marineren. Draai het regelmatig om zodat het vlees met de marinade doortrokken raakt.Neem het vlees uit de marinade en steek de blokjes kip aan in koud water geweekte houten satestokjes. Op deze manier verkolen de stokjes niet. Rooster de stokjes boven een warme houtskoolgrill of leg ze onder de grill in een oven. Bestrijk het vlees tijdens het roosteren met de rest van de marinade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 342x

Jouw laatst bekeken recepten