Krulsla eenvoudige met rode ui, walnoten en prima

Ingrediënten


Bereidingswijze

Korsten van het geroosterd brood afsnijden en de sneetjes in blokjes snijden. In de gesmolten boter de blokjes aan weerzijde goudbruin bakken en wegzetten. De verlepte bladeren van de krop verwijderen, de frisse bladeren van de stronk plukken. De sla in ruim water grondig, maar voorzichtig wassen. Laten uitlekken in een vergiet of droogzwiepen in een mandje of in een doek. De ui pellen en in dunne ringen snijden. De walnoten grof hakken, met de uiringen door de sla scheppen. Azijn, peper, zout, zoetstof en olie goed vermengen en over de sla gieten. Voorzichtig erdoor scheppen. De blokjes brood over de sla verdelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha