Lomboks Berisi Rempah Daging

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kneus de sjalotten, knoflook, lomboks, kemiries, laos, trassi, ketoembar, djinten en de sereh. Verhit de olie en fruit de boemboe met de asem en djeroek. Voeg het gehakt toe en bak het op een niet al te hoog vuur rul. Doe de goela djawa en het bouillonblokje erbij, daarna de snaten met een scheutje water en laat alles indikken. Neem het gehakt uit de wok en laat het afkoelen. Roer het losgeklopte ei erdoor en vul met de rempah (=gehakt) de lomboks. Bestrijk ze met olie en leg ze in een ingevette ovenschaal. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180 C en laat ze in ongeveer 20 minuten gaar worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Prima recept, al vaker gemaakt, maar met rode puntpaprika's. Een aanrader!

Reageer zelf op dit recept

kaptcha