Mexicaanse rijsttaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200-225 graden. Lenteui in ringetjes Knoflook persen Pepertje wassen halveren en zaadlijsten verwijderen Rijst afwegenUitjes en knoflook fruiten in olie. Rijst erbij, glazig fruiten Pepertje en bouillonblokje toevoegen 4 dl Heet water (net van de kook af) erbij. Opnieuw aan de kook brengen, vuur laag, deksel op de pan en de rijst in 10 minuten gaar laten worden. (let op verpakking voor kooktijd) Rijstmengsel af laten koelen. Eieren los kloppen Kaas erdoor mengen Ei/kaas mengsel door afgekoelde rijst mengen en in een quichevorm doen. In de oven op 200-225 graden tot ei gestold is en kaas goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 447x

Jouw laatst bekeken recepten