Paas omeletrolletjes.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de salsasaus door de verse roomkaas met ham. Klop de eieren los met de melk. Roer de Mexicaanse kruiden en peterselie erdoor en voeg zout en peper toe. Smelt 10 gram boter in een koekenpan met een doorsnee van 20 cm. Schenk een kwart van het eiermengsel in de pan en laat dit over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet zachtjes tot de bovenkant bijna droog is en laat hem op een koud bord glijden. Bak zo nog 3 omeletten. Bestrijk de omeletten met het roomkaas mengsel. Rol ze vervolgens stevig op. Zet ze afgedekt ongeveer drie uur in de koelkast. Snijd de omeletten in rolletjes van circa 2 cm. breed. Steek in elk rolletje een cocktailprikker.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1284x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten