paddestoelen in rode wijn

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de stelen bij en halveer de champignons Smelt de boter met de olie in een pan met een dikke bodem. Boeg zodra het begint te schuimen de uitjes toe en schud de pan boven een matig vuur 2 minuten of totdat ze bruin gaan worden. Doe de champignons erbij en bak ze 2-3 minuten of totdat ze zacht en bruin beginnen te worden. Voeg laurier, wijn en citroensap toe. Breng het aan de kook, zet dan het vuur laag en laat het 25 min. pruttelen of totdt de champignons zacht zijn. Verwijder het laurierblaadje en roer de dille en koriander erdoor. Proef en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Doe het geheel in een luchtdichte trommel en laat het 1 of 2 nachten in de koelkast marineren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha