"Drie badende feeen"

Ingrediënten

  • 1 jonge kip(pousin
  • piepkuiken)van ca.0
  • 75kg.1 jonge eend van ca.1
  • 25kg.1/2 varkensachterham van ca.1kg.25gr Chinese gedroogde champignons
  • geweekt.1 1/3kopje(225gr)bamboescheuten
  • in plakjes gesneden.1 1/2eetlepel(25ml)zout.5 kopjes(1
  • 2 liter)eende-
  • kippe-en varkensbouillon.

Bereidingswijze

Maak de kip,de eend en het varkensvlees goed schoon;kook ze samen voor in de bouillon(die gemaakt is van kip en eend en varkensvlees,vandaar de term 'badende'in de naam van dit gerecht).Leg al het vlees in een grote kom of diepe schaal;voeg de geweekte champignons,plakjesbamboescheuten en zout eraan toe.EN NU MAAR STOMEN krachtig minstens 21/2 uur.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha