Ribkarbonaadjes met tomaat en kaas

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • - 2 eetlepels boter
  • - 4 ribkarbonaadjes
  • - zout en peper
  • - 4 plakken tomaat
  • - 4 dikgesneden plakken belegen kaas
  • - 2 zakjes Maggi Puree a la Minute
  • - 1 eetlepel pesto

Bereidingswijze

1. Verhit in een koekenpan de olie en laat hierin de boter smelten 2. Bestrooi de karbonaadjes met zout en peper 3. Braad, als het schuim is weggetrokken, de karbonaadjes op hoog vuur rondom bruin 4. Zet het vuur lager en leg op elke karbonade een plak tomaat, afgedekt met een plak kaas en laat de kaas smelten 5. Bereid ondertussen de puree zoals staat aangegeven en roer er de pesto door

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha