Rode kool met peer, rozijnen en rode ui

Ingrediënten

  • 1 rode kool2 rode uien120 gr. sultana rozijnen3 handperen1 theel. kaneel
  • 4 eetl. appelazijn75 gr. rietsuikerzoutpeper

Bereidingswijze

Verwijder eventuele lelijke buitenbladeren van de rode kool.Snij hem doormidden en verwijder de harde kern.Schaaf of snij de kool heel fijn.Pel de uien en snij ze in hele dunne ringen.Schil de peren, verwijder de klokhuizen en hak ze grof.Verwarm de oven voor op 175 graden.Meng de rode kool met de uien, peren en rozijnen in een grote schaal.Strooi er de suiker, kaneel en appelzijn over en meng het geheel goed door elkaar.Schep het koolmengsel in een ovenvaste schaal, afgedekt met aluminiumfolie en bak de groente 2 uur in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 475x

Jouw laatst bekeken recepten