Rodebessen Chutney

Ingrediënten


Bereidingswijze

Ris de rode bessen en was ze. Snijdt de Uien in dunne ringen. Rasp de gemberwortel. De pot en deksel afwassen met hete soda en naspoelen met kokend water. Omgekeerd op een schone theedoek laten drogen.Bessen, ui, azijn, suiker en gember aan de kook brengen. Blijven roeren tot alle suiker is opgelost. Zout en peper toevoegen. De chutney op een laag vuur ongeveer 45 min. zachtjes laten inkoken tot een dikke saus. Daarna de chutney in de schone jampot scheppen, pot afsluiten en af laten koelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 863x

Jouw laatst bekeken recepten