Rostikoekjes met champignonsaus

Ingrediënten

  • 1 zak Maggi Rosti Aardappelkoekjes
  • 3 el olie
  • 1 el boter
  • 150 g champignons
  • grofgehakt
  • 2 dl koude melk
  • 1 zakje Maggi Champigon Saus

Bereidingswijze

1. Laat de inhoud van de zak Maggi Rosti Aardappelkoekjes 10 min. wellen in 250 ml water, zoals op de verpakking staat aangegeven 2. Laat in een koekenpan met anti-aanbaklaag de olie heet worden 3. Schep 4 bergjes Maggi Rosti Aardappelkoekjes erin, druk ze met de achterkant van een lepel iets plat. Laat de aardappelkoekjes per kant 5 min. zachtjes bakken, keer ze als de randjes goudbruin zijn 4. Verwarm in een steelpan de boter. Laat hierin de champignons zacht worden 5. Schenk er de koude melk bij en roer er met een houten lepel het zakje saus door. Laat de saus al roerende binden 6. Geef de saus apart bij de rostikoekjes

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha