Rostikoekjes met zuurkool en Leerdammer

Ingrediënten

  • 200 g wijnzuurkool
  • 1 theel. karwijzaad of kummel
  • 1 pak diepvries rosti (600 g)
  • 75 g Leerdammer
  • 2 schijven ananas
  • 8 plakjes smalle salami

Bereidingswijze

Voor de vulling: meng de in grove stukjes gesneden zuurkool met de kummel, de in kleine blokjes gesneden Leerdammer en de in stukjes gesneden ananas en in reepjes gesneden salami. Zet dit weg tot gebruik. Verwarm de oven voor op 175?C. Bak, naar gelang de gebruiksaanwijzing op het pak rosti 8 koekjes van ca. 10 cm. doorsnee 4 min. op een matig vuur aan beide kanten goudbruin en de randen knapperig. Leg de koekjes op een bakplaat. Schep op elk koekje een pluk zuurkoolmengsel. Laat de zuurkool in de oven in ca. 8 min. warm worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 828x

Jouw laatst bekeken recepten