SAMBAL GORENG REMPLOH AJAM

Ingrediënten

  • ?
  • 1 pond kippenmaagjes
  • ? zout
  • ? peper
  • ? sambal
  • ? 2 grote uien
  • fijngesneden
  • ? 2 knoflookteentjes
  • fijngesneden
  • ? stukje trassie.html" itemprop="name">trassi
  • ? 2 daun salam
  • ? stukje laoswortel
  • ? 2 tomaten
  • in stukken gesneden of
  • ? 1 klein blikje tomatenpuree

Bereidingswijze

Was de maagjes en kook ze zacht met peper, zout, laos en daun salam. Giet ze af en laat ze uitlekken in een vergiet. Bewaar de bouillon. Fruit in slaolie de uien, knoflook, trassi, gesneden tomaten en de sambal. Doe de maagjes erbij. Laat het ? 10 minuten op een klein vuur sudderen onder toevoeging van wat bouillon.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Jammer dat er zoveel vraagtekens zijn (letterlijk)...
Zo is het moeiljk om te weten wat er allemaal in moet .

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 806x

Jouw laatst bekeken recepten