Souffle de pommes de terre

Ingrediënten

  • ? ? ltr aardappelpuree met room bereiden.
  • ? 3 eieren gesplitst
  • ? verse peper en zout.

Bereidingswijze

? Aardappelpuree bereiden van verse aardappelen, met room als vloeistof bereiden. >> De puree aan de stevige kant houden. ? > Eiwitten met een snufje suiker stijf kloppen. ? > Eidooiers door de aardappelpuree roeren, puree op smaak brengen met zout en peper. ? > Eiwitten rustig door de puree spatelen.? Oven voorverwarmen op 190 ?C. ? > Schaal(tjes) beboteren en vullen met puree. ? > In 30 tot 40 minuten, garen en bruinen in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 764x

Jouw laatst bekeken recepten