THAISE GEBAKKEN AUBERGINE

Ingrediënten

  • 2 aubergineszout en peper3 eieren3/4 dl melk11/2 tl koriander
  • gemalen(ketoembar)2 el fijngesneden verse korianderca. 6 dl olie

Bereidingswijze

kapjes en kroontjes van de aubergines snijdenaubergines snijden in plakken van 11/2 cm dikplakken in vergiet leggen en bestrooien met zoutplakken afdekken met folie en er een zwaar gewicht op zettenaubergine ca. 20 min laten staanplakken afspoelen onder stromend water en droogdeppen met keukenpapierbeslag kloppen van eieren,melk,zout,peper en gemalen verse korianderolie in wok verhitten en schijven aubergine door eiermengsel halenplakken(in gedeelten)in hete olie goudbruin bakken

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 605x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten