Uienjam

Ingrediënten

  • -550 g uien (gepeld en in dunne ringen)
  • -1 glas rode wijn
  • -1/2 glas wijnazijn
  • -100 g poedersuiker
  • -1 glas grenadinesiroop
  • -zout en peper

Bereidingswijze

-bak de uien 10 min zachtjes in een pan met anti aanbaklaag met het deksel op de pan -voeg de wijn en azijn erbij en laat zonder deksel en op hoog vuur , in 5 min inkoken -draai het vuur laag en voeg suiker en grenadine toe -op smaak brengen met zout en peper -roer de jam goed door en stoof de massa 30 min op laag vuur -de massa zal geleidelijk dikker worden -laat de jam iets afkoelen in de pan en doe de warme uienjam in een gesteriliseerde pot

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

5 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 460x

Jouw laatst bekeken recepten