Vlaamse boontjes

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter -
  • 2 fijngesneden sjalotjes -
  • 500 gram sperziebonen -
  • 1 doosje Maggi Groentesmoor RoomTuinkruiden -
  • 2 vleestomaten

Bereidingswijze

Smelt boter in een pan. Laat hierin de sjalotjes 3 minuten zachtjes stoven. Voeg er schoongemaakte, in tweeen gebroken sperziebonen en 1,5 dl water aan toe en laat 10 minuten op halfhoog vuur smoren. Bereid de Maggi Groentesmoor RoomTuinkruiden zoals aangegeven en roer door de boontjes. Laat het geheel binden. Roer voor het opdienen de ontvelde, ontpitte, in blokjes gesneden vleestomaten door de boontjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 950x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten