Zoete aardappelpuree

Ingrediënten

  • - 1 teentje knoflook
  • - 1 kg zoete aardappels
  • - 1 dl melk of creme fraiche (Blue Band Finesse voor verrijken)
  • - 25 gram boter of vloeibare margarine
  • - zout
  • peper
  • - 1 theelepel nootmuskaatpoeder
  • - 1 theelepel gemberpoeder
  • - 1 theelepel kaneelpoeder

Bereidingswijze

1. Pel de knoflook. Schil de aardappels en kook ze met de knoflook in ruim water met zout in ca. 25 minuten gaar. Verwijder de knoflook. 2. Verwarm de melk. Stamp de aardappels fijn met de melk, boter, zout, peper en specerijen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 898x

Jouw laatst bekeken recepten