Zuurkool met tomaat, banaan en druiven

Ingrediënten


Bereidingswijze

De zuurkool in een magnetronschaal van 1,5 ltr. inh. (afgedekt) in 6-8 min. op 100% gaar maken. Intussen de ui pellen en fijnsnipperen. De tomaten 15 sec. in heet water dompelen, ontvellen en in partjes snijden. In een glazen ltr.maat de boter (onafgedekt) in 1-2 min. op 100% smelten. De ui erdoor scheppen en (onafgedekt) in 1-2 min. glazig fruiten. De partjes tomaat erdoor scheppen en alles (onafgedekt) 3-4 min. op 100% verwarmen. De banaan pellen en in plakjes snijden en met de druiven en het tomatenmengsel door de zuurkool scheppen. De groenten (afgedekt) in 2-3 min. door en door warm laten worden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 651x

Jouw laatst bekeken recepten