8 hartige soezen gevuld met tonijnsalade

Ingrediënten

  • 8 kant-en-klare soezen
  • -1 klein blikje tonijn
  • -2 eieren
  • -1 handje spinazieblaadjes
  • -2 eetl. mayonaise

Bereidingswijze

Laat de tonijn uitlekken. Kook de eieren 8 minuten. Laat ze afkoelen en pel ze. Was en droog de blaadjes spinazie. Knip de soesjes met een schaar open.Prak de eieren fijn. Roer tonijn, mayonaise en ei door elkaar. Leg op de bodem van elk soesje 1 of 2 spinazieblaadjes. Schep hier wat tonijnvulling op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 978x

Jouw laatst bekeken recepten