Borrelhapjes recepten

Over borrelhapjes

borrelhapjes recepten

Het borrelhapje is de term die gebruikt wordt gebruikt voor de hapjes die vaak worden genuttigd tijdens het borrelen. Een borrelhapje hoeft niet altijd groot te zijn, maar kleinere borrelhapjes zijn vaak in porties.


Overzicht van recepten uit de categorie borrelhapjes

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten uit de categorie borrelhapjes.

Toon 276-300 van 8611 recepten
Amuse als pannenkoekje met zalmtartaar en kruiden
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Room en Munt

Schep room, mayonaise, citroensap, bieslook en munt goed door elkaar en doe dit op de pannenkoek.Leg er nu een stukje gerookte zalm op. Deco...

Amuse Americain
Uit de categorie borrelhapjes: met Olijven, Peterselie en Kappertjes

Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken, in koud water laten schrikken en voorzichtig pellen. Eitjes in lengte halveren. In keukenmachine...

Amuse bouche à l'épinard
Uit de categorie borrelhapjes: met Paprika, Walnoot en Walnoot

Besmeer de plakjes deeg met dooier. Maak de spinazie pittig aan en leg in het midden van de plakjes deeg. Leg hierop 2 walnoten en een plak...

Amuse met kwarteleitjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Peterselie en Zalmeitjes

Kook de kwarteleitjes in ? 2-3 min halfhard. Spoel de eitjes koud en pel ze. Meng de mayonaise met de peterselie en peper en zout.Leg op elk...

Amuse Pannekoekflensjes gevuld met zalm en kruiden
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Zout en Room

StoompanFlensjesbeslag met melk en eierdooier bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Vier dunne flensjes bakken en laten afkoelen,...

Amuse van Filet Americain met olijven en kwartele
Uit de categorie borrelhapjes: met Olijven, Peterselie en Kappertjes

Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken en eitjes in lengte halveren. In keukenmachine olijven, kappertjes en 2 takjes peterselie fijnhak...

Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en bo
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Bieslook en Spinazie

Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling. Leg de plakjes zalm uit en leg er wat...

Amuse van avocadomousse met zalmeitjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Zout en Komijn

Koriander fijnsnijden en zalm fijnsnijdenkan 2 uur van tevoren: Prak de avocado's fijn of pureer ze in de keukenmachine. Roer er direkt...

Amuse van bladerdeeg gevuld met olijven,kaas en am
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Melk

Verwarm de oven voor op 200?CBekleed twee bakplaten met bakpapier. Pureer de ontpitte en gehakte olijven, gemalen amandelen, geraspte parmez...

Amuse van carpaccio met pesto
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Pesto

Kan 2 uur van tevoren: Pureer de pesto met de olijven en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk het vlees dun met het pestomengsel en...

Amuse van croissantdeeg met gerookte kip en crandb
Uit de categorie borrelhapjes: met Room, Kervel en Creme fraiche

Verwarm de oven voor op 200 graden.Deeg uitrollen met vormpjes 18 rondjes uitsteken. Rondjes op bakpapier in oven 8-10 minuten bakken. Cranb...

Amuse van Culinaire Krieltjes gevuld met gerookte
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Zout en Room

Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd alle aardappeltjes doormidden en meng ze met de olie in een kom. Breng ze op smaak met zout en pepe...

Amuse van een mousse van kalfslever met rozijntjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Room en Cognac

Spoel de kalfslever af. Smelt de boter in een pan en bak de kalfslever aan beide kanten. Laat de kalfslever aan beide kanten bruin worden....

Amuse van Eendenborst met sherrypruimen
Uit de categorie borrelhapjes: met Kervel, Sherry en Pruimen

Pruimen halveren. Pruimen met snijkant naar boven tegen elkaar aan rangschikken en besprenkelen met sherry. Sherry ca, 5 minuten laten intre...

Amuse van filodeeg gevuld met gember-mascarpone
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Room en Gember

Oven voorverwarmen op 200 graden.Deegvellen in 9 stukken verdelen. Deeg met boter bestrijken, in elk vormpje 2 plakjes leggen en nogmaals me...

Amuse van Garnalen op een lepel met knoflook
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Olie en Knoflook

Verhit de olie in een vuurvaste kom Voeg vervolgens de knoflook en het pepertje toe. Even laten sudderen en dan de garnalen erbij Voeg zout...

Amuse van gefrituurde mozzarella kroketjes met chi
Uit de categorie borrelhapjes: met Kaas, Olie en Pesto

Klop de bloem, het maiszetmeel, de eieren en het water tot een glad beslag. Doe het broodkruim in en kommetje (of paneermeel). Snijd de mo...

Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham
Uit de categorie borrelhapjes: met Honing, Citroen en Knoflook

Meng de geitenkaas met de honing. Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham Rooster de pakketjes kort in een matig hete...

Amuse van gerookte zalm
Uit de categorie borrelhapjes: met Sla, Zalm en Creme fraiche

Leg de 4 lepels voor je neer en leg hierin de zeer fijn gesneden sla. Doe dit zo, dat er een rand van de lepel zichtbaar blijft. Neem nu een...

Amuse van gerookte zalm en mierikswortelroom
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Room en Dille

-meng de zure room met de mierikswortelpasta en de dille -roer de zalm erdoor en breng alles op smaak met peper...

Amuse van gerookte zalm op lepel of op klein bor
Uit de categorie borrelhapjes: met Sla, Zalm en Zout

Snijd de zalm heel fijn. Bieslook heel fijn knippen en door elkaar mengen. In kommetje citroensap en olie door elkaar mengen. Vormpjes op kl...

Amuse van gerookte zalmrolletjes met kruidenkaas e
Uit de categorie borrelhapjes: met Zalm, Rucola en Bieslook

Meng de Boursin met de cr?me fraiche. Leg de plakjes zalm op de werktafel en leg ze een beetje over elkaar heen. Smeer deze plakjes nu in m...

Amuse van mini hamburgertjes met rucula en cheddar
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Olie

Steek rondjes uit de kadetjes met een vormpje van 4 cm.. U kunt er 24 uit de bovenlaag halen en 24 uit de onderlaag. Als de kadetjes erg dik...

Amuse van Oesters op lepel met een gembersjalot dr
Uit de categorie borrelhapjes: met Gember, Sherry en Suiker

Haal de oesters uit de schelp en dep ze droog .Meng de oester met wat citroensap en zet ze afgedekt in de koelkast. Doe de sojasaus, sherry,...

Amuse van parmaham, aardbeien en pesto
Uit de categorie borrelhapjes: met Ham, Pesto en Aardbei

Leg de lepels op een groot bord klaar. Haal het vetrandje van de ham en snijd de plakken in de lengte door. Prak 1 aardbei in een schaaltje...

Laatste reacties binnen deze categorie

afrikaanse cocktail

BLEEEUUUUUHGGGGG, thanx voor de voedselvergiftiging...

Door *mamalovescooking<3:)*
Leverworst-pate

Ga het maken. Dank!...

Door *L.E. Verworst*
Bacoven chips (Surinaamse gebakken banaan)

recept bloedworst...

Door *bloedworst*

Veel voorkomende ingrediënten bij borrelhapjes