Aardappel pannenkoeken (bramboraky)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Gewassen en geschilde aardappelen raspen, vocht afgieten. Overgieten met hete melk opdat de aardappelen niet bruin worden, losgeklopte eieren toevoegen. Marjolijn tussen de handpalmen (of in een vijzel) fijnwrijven en samen met een uitgeperste knoflook, peper, zout en bloem goed doorheen roeren.Olie in de koekenpan goed verhitten en vloeibare mengsel (ongeveer een 1 kleine soeplepel per pannenkoek) in gieten, met een bolle kant van een eetlepel uitspreiden, op niet al te hoge vuur langzaam aan beide kanten bakken. Het moet goed doorbakken en krokant zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 804x

Jouw laatst bekeken recepten