aardappel scones met kruiden

Ingrediënten

  • 450 gr. gekookte aardappels
  • 20 gr. boter
  • 1? eetl. gemengde groene kruiden
  • 4 lente-uitjes in ringetjes
  • 25 gr. (of meer
  • naar smaak) cheddar of parmezaanse kaas
  • 115 bloem
  • (zout) peper.

Bereidingswijze

Wrijf de aardappels door een zeef en meng er de boter, kruiden, kaas en ui door. Voeg (zout)peper naar smaak toe. Doe de bloem erbij en kneed tot een soepel deeg. Rol dit uit tot een lap van ca. 8 mm. dik. Snij er driehoekjes uit (of vierkantjes). Bak de scones in een anti-aanbak pan op een laag vuur.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1037x

Jouw laatst bekeken recepten