Aardappelchips met dip

Ingrediënten

  • - frituurolie
  • - 500 gram vastkokende aardappels
  • - 3 theelepels zout
  • - 2 theelepels pikante paprikapoeder
  • - 1 flesje Calve Cajundipsaus

Bereidingswijze

Verhit de olie tot ca. 180?C. Boen de aardappels schoon en snijd ze in de keukenmachine in plakjes. Dep de plakjes dan goed droog met keukenpapier. Meng vervolgens het zout met het paprikapoeder. Frituur de chips goudbruin en knapperig. Bestrooi ze met het zout-paprikamengsel en serveer ze met een lekkere dipsaus (bijvoorbeeld Cajun Calvedipsaus).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 533x

Jouw laatst bekeken recepten