Aardappelchips Met Dipsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Borstel de aardappelen onder stromend water schoon. schaaf de aardappelen met een kaasschaaf tot chips. Laat de chips onder water staan tot gebruik, dep ze vlak voor het gebruik zorgvuldig droog met keukenpapier. Verhit de olijfolie in een wok en bak de chips in zeer kleine porties in ca. 2 minuten gaar. laat ze uitlekken op keukenpapier. Frituur ze nogmaals ca. 2 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn. laat ze uitlekken op keukenpapier. bestrooi 1/3 deel van de chips met het kerriepoeder, 1/3 deel met de dille en 1/3 deel met het zeezout. roer een dipsaus van de yoghurt met 1 eetl. water en het dipsauspoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 680x

Jouw laatst bekeken recepten