Aardappelen met zure room en gerookte zalm

Ingrediënten

  • 24 kleine nieuwe aardappelen - 200 gram smeerbare roomkaas - 2 eetlepels fijn gehakte dille - 100 gram gerookte zalm in plakken - takjes dille

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg de aardappelen in een grote ingevette ovenschaal. Bak ze 45 minuten in de oven tot ze gaar zijn. Laat de aardappelen 15 minuten afkoelen. Vermeng intussen de roomkaas met de dille. Snijd de zalmplakken in reepjes. Maak met ed klein mes een ondiep kruis halverwege de aardappelen. Druk voorzichtig aan de onderkant van de aardappelen, zodat ze in het midden opengaan. Vul de aardappelen met een eetlepel van het kaasmengsel. Garneer ze met een zalmreepje en een beetje dille.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha