Aardappelnestjes met eiersalade

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Schil de aardappelen en rasp ze fijn. - Dep de geraspte aardappelen goed droog met een keukendoek of theedoek. - Verhit de frituurolie. - Schep wat aardappelrasp in een (thee)zeef en druk het tweede (thee)zeefje erop. - Houd de zeefjes in de frituurolie en laat het nestje goudbruin worden. - Laat ze uitdruipen op keukenpapier en bestrooi ze met zout. - Kook in 10 minuten de eieren hard. - Pel ze en snij ze in stukjes. - Roer de mayonaise, yoghurt, paprikapoeder, bieslook, zout en peper doorelkaar. - Was de sla en scheur het in 12 stukken. - Leg in elk nestje een blaadje en schep de salade er op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha