Aardappeltompouces met tonijntartaar

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de aardappelen, maak ze droog en schaaf of snijd ze in grote dunne plakken. Schaaf de aardappelplakken iets dikker dan chips, anders krullen ze teveel bij het frituren en zijn dan moeilijk te stapelen Leg de aardappelplakken in koud water en dep ze voor het frituren goed droog Verhit de frituurolie tot 180 graden en frituur de aardappelplakken hierin in gedeelten in 2-3 min. krokant Laat de aardappelplakken op keukenpapier uitlekken. Meng de tonijn met de sesamolie, bieslook, tabasco, limoensap, zout en peper Beleg de aardappelplakken met tonijntartaar en stapel voor elke tompouce 3 aardappelplakken op elkaar. Bestrooi de tompouces met koriander.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha