Aardappel-Zalmsalade.
Ingrediënten
- 500 gram aardappelen.
- 1 rode ui.
- 30 sprietjes bieslook.
- 3 takjes dille.
- 5 zoetzure augurken.
- 3 eetlepels halvanaise.
- 3 eetlepels zure room.
- 300 gram gerookte zalm.
- zout
- vers gemalen peper en citroensap.
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snij ze in parten.
Kook ze in ca. 15 minuten gaar.
Spoel ze met koud water en laat ze uitlekken.
Pel en snipper de ui zeer fijn.
Was en hak de kruiden fijn.
Snij de augurken in blokjes.Roer de halvanaise door de zure room en meng deze saus met de aardappels, ui, kruiden en de augurk.
Snij de zalm in stukken en schep ze door de aardappelsalade.
Breng verder op smaak met peper, zout en citroen.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 978x