Albondigas met tomatensaus (tapas)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 graden.Kneed alle ingredienten voor het gehakt goed door elkaar in een grote kom. Draai er balletjes van en leg die op een ingevette bakplaat en bak ze in 15 minuten bruin en gaar in de oven. Maak ondertussen de saus. Week de saffraandraadjes in de rode wijn. Verhit de olie in een pan en bak hierin de spekjes en ui. Voeg na 2 min. de amandelen en het paprikapoeder toe en bak ze even mee. Doe de tomaten, peper, saffraan en wijn erbij en kook de saus zachtjes 10 minuten in. Pureer de saus met den staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 840x

Jouw laatst bekeken recepten