Amuse Pannekoekflensjes gevuld met zalm en kruiden

Ingrediënten

  • 100 gram pannekoekmix 2 dl melk 1 eierdooier ? bosje dille 200 gram verse zalm 200 ml slagroom zout en peper 1 visbouillontablet 1 dl witte wijn 2 el mosterd.

Bereidingswijze

StoompanFlensjesbeslag met melk en eierdooier bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Vier dunne flensjes bakken en laten afkoelen, Dille fijn snijden, 2 takjes achterhouden voor de garnering. Zalm in repen snijden en in keukenmachine zeer fijn malen. Helft van de slagroom erbij schenken en alles malen tot glad, smeerbaar mengsel. Op smaak brengen met zout en peper. Elk flensje insmeren met laagje zalm van ca. ? cm. Vervolgens zalm bestrooien met gesneden dille. Flensjes oprollen. BEREIDEN: In stoompan ca. ? liter water en visbouillontablet langzaam aan de kook brengen, Rolletjes los van elkaar in stoompan leggen en in ca. 7-8 minuten gaar stomen. Intussen in pan wijn en rest van slagroom aan de kook brengen en ca. 3 minuten laten inkoken. Vervolgens mosterd toevoegen, doorroeren en saus van vuur nemen. Elk flensje in 6 schuine plakjes snijden. Plakjes verdelen op bordjes en mosterdsaus er over scheppen. Garneren met dille.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha