Amuse van bladerdeeg gevuld met olijven,kaas en am

Ingrediënten

  • 75 gr zwarte olijven 2 tl grove mosterd4 plakjes bladerdeeg100 gr amandelen25 gr parmezaanse kaas2 el verse basilicum 1/4 tl zout1/2 tl peper3 el olijfolie60 ml melk

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?CBekleed twee bakplaten met bakpapier. Pureer de ontpitte en gehakte olijven, gemalen amandelen, geraspte parmezaanse kaas, gehakte basilicum, olie, mosterd, zout en peper in de keukenmachine tot een pasta. Rol een plakje bladerdeeg iets uit en smeer er gelijkmatig de pasta op. Vouw de beide uiteinden naar het midden, waar ze elkaar raken. Vouw het deeg nog een keer op dezelfde manier. Bestrijk het deeg met de melk. Herhaal dit met de andere plakjes. Snij het deeg in plakjes van 1,5 cm. Leg ze iets uit elkaar, met snijrand naar boven, op een bakplaat en bak ze in 15-20 minuten goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha